Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

vineri, 15 noiembrie 2013

Anuntul Flanco pentru Black Friday 2013

Luna Noiembrie vine cu unul dintre cele mai asteptate evenimente de shopping din an: Black Friday. Deja la a treia editie in Romania, acest eveniment a devenit din ce in ce mai competitiv, iar asteptarile din partea publicului sunt mult mai mari de la un an la altul.

In urma unor analize privind implicatiile prezentei online din anul 2012 si luand in considerare angajamentele prin intermediul carora toate actiunile noastre sunt indreptate catre o experienta de cumparare cat mai placuta, am hotarat ca pentru editia din acest an, ne vom astepta si ne vom deservi clientii prin intermediul magazinelor noastre.




In perioada evenimentului de Black Friday, 22 - 24 noiembrie 2013, site-ul www.flanco.ro va avea un rol de informare asupra ofertelor si de directionare a tuturor clientilor catre reteaua noastra de magazine. Ne vom concentra toate eforturile pentru a oferi informatii in timp real astfel incat ofertele noastre sa poata fi accesate de catre orice utilizator in magazinele Flanco.

Pentru a fi la curent cu ultimele oferte si anunturi legate de Black Friday iti sugerez sa-ti salvezi la Favorite urmatorul link: Black Friday Romania 2013!