Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

vineri, 15 noiembrie 2013

Oferta jucarii Selgros Bucuresti noiembrie-decembrie 2013

Te-ai saturat sa tot alergi dupa oferte? Nu trebuie decat sa urmaresti acest blog. Reducerile imbatabile vin la tine acasa, la un click distanta. Iti prezint o oferta interesanta la Selgros Bucuresti. Tine minte perioada si imartaseste-o cu prietenii: miercuri 13 noiembrie 2013 - marti 10 decembrie 2013. Vreme de 28 zile aveti posibilitatea sa cumparati tot ce ati visat de la Selgros.

Veti gasi tot ce ati cautat!

Apasa pe Catalog Selgros Bucuresti daca te intereseaza ofertele Selgros Bucuresti. Verifica ofertele magazinelor Bucuresti inainte sa pornesti la cumparaturi. Acceseaza Catalog Bucuresti.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul Selgros pentru ziua de azi: Program Selgros Bucuresti Daca esti interesat de programul magazinelor Selgros din tara, arunca o privire si aici: Program Selgros. ViziteazaProgram Bucuresti pentru programul magazinelor din zona ta.

Se apropie Black Friday 2013! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 29 noiembrie 2013. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2013. Foarte multe magazine din Bucuresti vor participa la Black Friday 2013. Oare Selgros se numara printre ele?.