Pagini:

duminică, 17 noiembrie 2013

Oferta C&A Bucuresti noiembrie-decembrie 2013

Te-ai obisnuit sa fii cu ochii in patru dupa promotii? Nu trebuie decat sa urmaresti acest blog. Iti prezint un catalog promotional interesant in Bucuresti la C&A, in perioada miercuri 13 noiembrie 2013 - marti 31 decembrie 2013. Suna destul de bine! Caraghios, dar chiar e buna oferta! Pentru 49 zile cu mega reduceri beneficiati de oferte de calitate la bugete mici.

Angajatii C&A mai pastreaza numai 49 zile aceasta oferta. Poate o sa mai fie una la fel de buna si in viitor.

Gasesti intotdeauna cele mai noi oferte C&A Bucuresti aici: Catalog C&A Bucuresti Daca vrei shopping intensiv, ai aici toate ofertele din Bucuresti: Catalog Bucuresti.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul C&A pentru ziua de azi: Program C&A Bucuresti Am pentru tine si o lista cu programul magazinelor C&A din toata Romania: Program C&A. Tare, nu? Poate te intereseaza si Program Bucuresti.

Se apropie Black Friday 2013! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 29 noiembrie 2013. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2013. Foarte multe magazine din Bucuresti vor participa la Black Friday 2013. Oare C&A se numara printre ele?