Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 5 martie 2013

Oferta de Ziua Femeii Selgros Oradea 8-10 martie 2013

Un studiu condus de cercetatorii britanici a aratat ca perioada vineri 8 martie 2013 - duminica 10 martie 2013 va avea exact aceste oferte la Selgros. Economii substantiale de vineri 8 martie 2013 - duminica 10 martie 2013 la Selgros Oradea. Pentru 3 zile cu mega reduceri beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Mai mult ca sigur veti regreta daca nu cumparati acum cat este aceasta promotie!

Gasesti intotdeauna ultimele oferte Selgros Oradea aici: Catalog Selgros Oradea Catalog Oradea pentru mai multe oferte din Oradea.

Program Selgros Oradea pentru orarul la zi al Selgros Oradea! Program Selgros! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Selgros din tara. Poate te intereseaza si Program Oradea.

De ziua ta  - 8 Martie ... Ziua mamei.... Ziua femeii -- Selgros iti ofera TVA 24% cadou in perioada 8-10 martie 2013 la imbracaminte eleganta, casual si sport pentru doamne!

Reducerea se ofera direct pe factura la casele de marcat, cu exceptia articolelor din reclama si in limita stocului disponibil.