Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 5 martie 2013

Oferta de Ziua Femeii Selgros Constanta 8-10 martie 2013


Un studiu condus de cercetatorii britanici a aratat ca perioada vineri 8 martie 2013 - duminica 10 martie 2013 va avea exact aceste oferte la Selgros. Catalog special la Selgros Constanta. Tine minte perioada: vineri 8 martie 2013 - duminica 10 martie 2013. Pentru 3 zile cu mega reduceri beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Angajatii Selgros Constanta te asteapta numai 3 zile cu aceasta oferta.

Gasesti intotdeauna ultimele oferte Selgros Constanta aici: Catalog Selgros Constanta Catalog Constanta pentru mai multe oferte din Constanta.

Program Selgros Constanta pentru orarul la zi al Selgros Constanta! Program Selgros! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Selgros din tara. Program Constanta pentru programul magazinelor din zona ta.

De ziua ta  - 8 Martie ... Ziua mamei.... Ziua femeii -- Selgros iti ofera TVA 24% cadou in perioada 8-10 martie 2013 la imbracaminte eleganta, casual si sport pentru doamne!

Reducerea se ofera direct pe factura la casele de marcat, cu exceptia articolelor din reclama si in limita stocului disponibil.