Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

vineri, 22 martie 2013

Oferta Leonardo Slobozia martie-aprilie-mai 2013

Oferte speciale de miercuri 20 martie 2013 - marti 7 mai 2013 la Leonardo Slobozia. Doar 49 zile beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ei isi vand marfa sau nu. Eu doar am vrut sa informez lumea despre aceasta promotie.

Apasa pe Catalog Leonardo Slobozia daca te intereseaza ofertele Leonardo Slobozia. Va rugam sa vizitati si categoria Catalog Slobozia.

Program Leonardo Slobozia pentru orarul la zi al Leonardo Slobozia! Program Leonardo! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Leonardo din tara. Poate te intereseaza si Program Slobozia.


In perioada 20 martie 2013 - 7 mai 2013, la Leonardo ai o mega oferta: cumperi azi de 80 de lei si primesti pe loc un talon cu o reducere de 30% pentru urmatoarea pereche, pe care o vei cumpara! Nu rata aceasta ocazie: 30% reducere la urmatoarea pereche pe care o vei cumpara.

Si acum sa vedem cat de avantajoasa este de fapt aceasta oferta: pai in primul rand trebuie sa cumperi ceva de la ei astfel incat sa ai un bon de 80 de lei. Primesti nu o reducere pe loc si o reducere de 30% la o viitoare achizitie. Insa ca sa beneficiezi de reducere trebuie sa cumperi din nou tot de la Leonardo pana pe 7 mai 2013. Ca sa beneficiezi de reducerea de 30% trebuie sa cumperi ceva la pret intreg, nu ceva care este deja intr-o alta promotie. Din punctul meu de vedere este o campanie de marketing menita sa-ti fure ochii, fiindca multi nu vor face nimic cu talonul de reducere si ce-i in mana (in cazul de fata - in picior), nu-i minciuna! Treaba asta cu o sa-mi dati o reducere de 30% la un produs la care nici nu stiu care va fi pretul este apa de ploaie. Ar trebui sa vina si Leonardo cu oferte reale. Cele care erau pana acum cu al treilea produs e gratis sau reducere la jumatate la al doilea produs erau mult mai bune ca primeam pe loc discountul!